Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'alerts'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • MSPGeek
    • The Geek Cast
    • Code of Conduct
  • ConnectWise Automate / Labtech
    • ConnectWise Automate / LabTech
    • ConnectWise Automate / LabTech - Development

Categories

  • ConnectWise Automate
    • Scripts
    • Plugins
    • SQL Snippets
    • Role Definitions
    • Automate PowerShell Code
    • Reports
    • Internal Monitors
    • Remote Monitors
  • ConnectWise Manage
    • API Interacting Code

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Location


Agent Count


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


WLM


YAHOO


AOL


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 9 results

  1. *Update: FIXED - See reply.* Here's my problem. Maybe someone can help to illuminate this for me: I have a state-based monitor, that reads output from a custom EXE, and based on the output it can evaluate to Success, Warning, or Failure. The monitor itself is working correctly, as shown here, in the WARNING state. The alert template is configured to Raise Alert on Warning. However, the Warning state never shows up on the Alerts board. When the same monitor is in the Error state, it shows up on the Alerts board.
  2. Is anyone else experiencing this issue (observable in LTErrors.txt agent log file)? In a client environment with a solid and stable network I have personally observed the impact of this (RMM server thought agent was offline even though I was remoted into another agent on the same network). In communication with ConnectWise, they did confirm that this could result in potentially missed alerts and data (the original focus of our issue). We have also checked three different RMM systems (one of which is our own on-prem, another which is cloud-hosted by ConnectWise, and the third in Az
  3. Support agent didn't have an answer and recommended checking out MSP geek - so here I am. Recovery Partitions are creating alerts (full drive or in this case, partition) and I have been toying around with executive reports and the stats like drive performance, Top 2 At-Risk and I think 1 other item are all off (bad scores). Support offered no built in way to have Automate ignore those drives. My thought was to simply remove the drive letter for those recovery partitions on each computer ... but we have thousands of computers in automate that have recovery partitions and I really don'
  4. Greetings everyone! I am on the prowl for some information. I have been tasked with deep diving into my company's Labtech configurations to improve what is already existing. I have found that there is absolutely no scheme to the 100% System Monitors that previous managers have configured. What i am looking for is someone to help explain whether or not I can use groups to apply monitors to each agent machine. For example, say I have a group of standard workstations and I want all machines in it (and machines added to the group) to be automatically set up with standard monitors like ava
  5. We are a couple months new to ConnectWise and have recently came across a very troublesome shortcoming. This past weekend servers went offline, we were alerted on the servers being offline, however, we were not alerted on what caused this issue. After looking through the Event Logs we determined that RAID 5 array error was the cause. Has anyone experienced a situation like this? What can we do to monitor our servers more progressively? I know how to setup monitors to alert on event logs, but in the past we’ve noticed these Event IDs change so this isn’t the most accurate wa
  6. Hi all, New to Automate and learning to handle its vast capabilities of automation. I have a monitor that checks for devices not discovered on the network for a setting time period e.g. 7days. It works fine it sends an email to the registered email in the alert template when a new device is discovered. However I want to improve the automation with this monitor/alert/script. I would like to create a script that when the monitor is trigger the alert runs. I want this script to collate a list of the devices by "client/location" generated from the monitor and rather than send individual repe
  7. I've been tasked with generating a custom alert board that we can reference for a large-format display in our NOC. One of the things we're dealing with is a large number of "No checkin for (x) days" alerts and we want to exclude those from the list, along with some other alert types that are deemed less urgent by our account team. Is it possible to create a custom alert view and use filters to exclude certain alert types, monitors or strings? We would still want to keep the master list of alerts that shows everything, but we want to have one (or more) that are custom-tailored to sho
  8. Hi Everyone, I did some searching but I’m not having much luck finding a solution to this. We’re getting alerts with the following; Example: Failed to download install_flash_player_ax.exe on ............. The alerts are coming from Windows 7 up to Windows 10. For Windows 8 and up, you cannot install Flash because it’s managed by Windows. Does anyone have any suggestions on a fix? Chad
  9. I will be starting in a new role as an L2 MSP Help Desk engineer and LabTech Administrator and taking the company from Continuum to LabTech - Automate 11. They want to configure most of the moving parts before they throw the switch. Their PSA is ConnectWise Manage. They are particularly concerned with prioritizing monitors and alerts, minimizing unwanted tickets and critical alerts through MMS or SMS. I do not currently have an active login with ConnectWise and need to refresh my knowledge. I did 25 hours of study with LabTech 10.5, administered patching and worked with monitors, alerts and th
×
×
  • Create New...